top of page

KERRY HILL FARM

EEN FAMILIEBOERDERIJ MET EEN VERHAAL

Vanaf het moment dat je een eerste voet op Kerry Hill Farm zet, voel je meteen de rust in je lichaam binnenstromen. Het is dan ook een zalig moment wanneer een groep schapen je komt begroeten. Met meer dan 50 schapen mag je het gerust een uit de hand gelopen hobby noemen. Het is dus ook niet onlogisch dat we jaarlijks een trip maken naar Wales om daar de beste en mooiste Kerry Hill schapen te gaan ontmoeten.  

We proberen ook regelmatig andere mensen kennis te laten maken met het leven op onze boerderij, dit meestal aan de hand van een lentedag. 

KHF (125).jpg
schaap.jpg

OVER KERRY HILL FARM

Op onze boerderij wonen onze Kerry Hill schapen in vrede samen met een heleboel andere dieren, zoals onze zwanen, honden en katten.  Ook cirkelen er boven de velden vaak prachtige roofvogels op zoek naar voedsel. Dankzij onze vijver, die uiteraard gevuld is met vissen, hebben we dan weer vaak reigers te gast.  
 

Met een totale oppervlakte van een paar voetbalvelden is onze boerderij de geschikte plaats om onze dieren in alle rust te laten vertoeven. Aangezien we in een doodlopende straat zitten, is er van veel verkeer of overlast gelukkig geen sprake.  

 

Breng je zelf eens graag een bezoekje aan onze boerderij? Dan horen wij het graag!

JDEDECKKER_040.jpg

ONZE DIEREN VERDIENEN DE BESTE ZORG

Onder het motto "Wat goed is voor mij, is goed voor onze dieren", geven we onze dieren de beste zorg.  Zo krijgen zij voeding die met de nodige zorg wordt geselecteerd. Ook worden de schapen op regelmatige basis geschoren. Profiteer je graag mee van onze jarenlange ervaring of heb je interesse in één van onze schapen? Bezoek dan zeker eens onze kleine webshop of neem rechtstreeks contact met ons op. 

bottom of page